1 2 4 5 6 7 8

Προφίλ

H Θάλεια Ζώκα σας προσκαλεί στο Vitansa να ξεκινήσετε μαζί της ένα προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής,που ενδέχεται να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής σας.

Η αποφοίτησή της από τη Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου, Royal Academy of Dancing (R.A.D), σας παρέχει την τεχνογνωσία και την πειθαρχία που απαιτείται για την επιτυχία της εξατομικευμένης αλλά και ομαδικής προπόνησης.
Η προηγούμενη εμπειρία της σε πολλές ευρωπαικές πόλεις (Λονδίνο,Παρίσι,Ρώμη, Λισσαβόνα) αλλά και στη χώρα μας (Derree College, Asana Eleni Petroulaki-Ivic),σας εγγυάται ένα σίγουρο αποτέλεσμα.
Προσωπικό της μάθημα έιναι το Yoga Ballet,το οποίο έχει δημιουργήσει και εξελίξει η ίδια.Προσωπικός της στόχος να εμπνεύσει άντρες και γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους και να αλλάξουν την καθημερινότητά τους.

Το περιβάλλον του Vitansa σας δίνει την δυνατότητα να αναγνωρίσετε, να εστιάσετε και να πετύχετε τους στόχους σας,ενώ καλύπτετε τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σας ανάγκες.  Δύο όροφοι ειδικά σχεδιασμένοι στο πλέον κεντρικό σημείο της πόλης, στη Θεσσαλονίκη, σας εισάγουν δυναμικά στο χώρο της άσκησης και συγχρόνως σας εξασφαλίζουν άνεση, καθαριότητα και ηρεμία.
Γι’αυτο το Vitansa δεν είναι απλά άλλο ένα γυμναστήριο αλλά ένας ιδιαίτερος χώρος,που παρέχει μοναδικές υπηρεσίες σε όσους αναζητούν ποιότητα και εξειδικευμένα προγράμματα.

Vitansa is your ‘sanctuary’

Συνεργάτες